Namnunderskrift nummer 20000 har uppvaktats #RäddaRåstasjön

IMG_2782

Kerstin Erman från Sollentuna blev nummer 20000 på namninsamlingen för Rädda Råstasjön. I dag uppvaktades hon med bok och blommor av Eva Lockner i nätverket Rädda Råstasjön.

Kerstin var inte tidigare bekant med Råstasjön och hade aldrig tidigare varit där, men genom sitt arbete på Friluftsfrämjandet Region Mälardalen fick hon höra talas om Råstasjön och namninsamlingen för att stoppa bebyggelsen. Hon känner bland annat till att WWF under 2013 utnämnde Råstasjön till länets pärla och ett objekt i särskilt behov av skydd samt sett diverse inslag om Råstasjön i lokala TV-sändningar. Kerstin tyckte att det var behjärtansvärt att skriva under namninsamlingen för Råstasjön och nämnde även Väsjön i Sollentuna där liknande diskussioner pågår.

Efter uppvaktningen tog vi med Kerstin på promenad runt Råstasjön så att hon fick bekanta sig med den unika naturen på norra sidan om sjön.

En tanke kring ”Namnunderskrift nummer 20000 har uppvaktats #RäddaRåstasjön

  1. Uppvuxen i Råsunda

    Jätte roligt att ni uppvaktade Kerstin för att hon blev nummer 20000 att skriva under namninsamlingen för att Rädda Råstasjön. Kerstin har alltid varit väldigt
    intresserad av allt som hör till naturen. Under många år ställde hon upp för barnen som skogsmulle i Rösjöskogen. Något som var väldigt uppskattat av både barn och föräldrar.
    Det här var ett bevis på att det är en äkta underskrift!!!!!!

Kommentarer är stängda.