I maktens korridorer i Solna #RäddaRåstasjön

Vi har i ett antal artiklar tagit upp detta med att det inte talas hela sanningen runt bebyggelsen runt Råstasjön, kanske för att det varit svårt att greppa vad som egentligen hänt. Men kanske är vi lösningen på spåren. Det gör att byggnationen runt Råstasjön verkligen är suspekt, och framförallt att Fp nu vill göra sken av att man är det parti som ställer upp för naturen vid Råstasjön.

I intervjun med Farouk Kobba (m) framgår det klart hur ett mindre parti fått allt för stor makt genom att både vara 1:e vice ordförande i kommunstyrelsen och samtidigt vara ordförande i stadsbyggnadsnämnden. Detta är ett av skälen till att hanteringen av Råstasjön blivit som det är, liksom skapat den arrogans som numera visas upp från kommunen mot sina medborgare och politiska motståndare.

Det är en intressant intervju, men vi har gjort så den startar vid samtalet runt Råstasjön. Lyssna i alla fall i fem minuter. Råstasjön kommer även upp vid 35 minuter. Det är det hemliga avtalet som gör att man så hårdnackat vägra lyssna på opinionen. Det är det aningslösa arroganta sättet att förvränga fakta som gjort att opinionen blivit så stor som den blivit. M har varit smarta att inte synas så mycket i detta ärende, det är Fp som varit drivande i förstörelsen av Råstasjön.

https://www.youtube.com/watch?v=zxMLz9tt1r0#t=617

kobba

Farouk Kobba har under många år varit ett framträdande namn inom Moderaterna i Solna. Under perioden 1998-2010 satt han bland annat i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och stadsbyggnadsnämnden.

2 tankar kring ”I maktens korridorer i Solna #RäddaRåstasjön

 1. Uppvuxen i Råsunda

  Har lyssnat på hela intervjun med Farouk Kobba under senaste inlägget
  ”I maktens korridorer i Solna”. Vill tacka denna modiga man som ställde
  upp och berättade sin historia. Under intervjun gång framgår det
  att han känner sig mycket förorättad ! Att han dessutom drog på sig hälsoproblem och fick läkarhjälp på grund av hur han blev behandlad i Solna är både förfärligt och omänskligt!
  Det han säger och som jag hört tidigare av flera är att ett mindre parti fått allt för stor makt genom att både vara 1:e vice ordförande i kommunstyrelsen och
  samtidigt vara ordförande i stadsbyggnadsnämnden. Hört fler Solnabor som
  frågat sig om det är ” dubbla stolar”? Diskussionen kring dubbla stolar är någonting det talats och skrivits om under en tid i Solna!
  Den arrogans som många politiker i Solna uppvisat mot solnaborna och även
  mot andra partier är någonting som inte är hållbart i längden.
  Det är bra att Farouk Kobba också tar upp problematiken kring Råstasjön.
  Aldrig kunde jag som född och uppvuxen i Råsunda tror att Råstasjön skulle
  bli en så infekterad fråga.Ge er tid och lyssna på vad Farouk Kobba har att
  berätta om Råstasjön. Intressant !
  Tänk att många politiker i Solna inte förstått hur värdefull Råstasjön är för
  Solnaborna! En del har kommit till insikt och förstått det under resans gång!
  Hört fler som läst Farouk Kobbas bok och tycker den är både läsvärd och
  leder till eftertanke!

  Den 14 september är en stor dag för Råstasjön!

Kommentarer är stängda.