Mystiken tätnar runt Råstajön, spelar alla under täcket? #räddaråstasjön

Tänk vad skönt det skulle vara om alla papper lades upp på bordet, i stället för att våra politiker hemlighåller vad som gäller. Råstasjön är inget som man spelar bort i poker.

Vad har Råsta holding lovat till bland annat Mall of Scandinavia? Måste det byggas för att rädda investeringen från Solna? Något konstigt är det för annars hade ju inte kommunen agerat som de gör med tex Rödingarna.

Hur länge har Alliansen vetat om att Riksbyggen har intresse av att köpa mark i nordvästra hörnet ”gröna kilen”, vilken numera är exkluderad för att bebyggas i det senaste förslaget. Det verkar som om Råstasjön tar fram det sämsta hos våra politiker.

Råstasjön måste skyddas från ytterligare bebyggelse men det verkar som om många politiker hellre lyssnar på mammon än på snart tjugo tusen protesterande medborgare.

Lyssna på dessa minuter från den hearing som hölls i april, de pekar tydligt på ett spel under täcket. För oss som bor i Solna undrar nog de flesta liksom Hoola Bandoola Band, vem kan man lita på……

hearing  Klicka på bilden för att lyssna på inlägget