Även om man är fd politiker – läs på lite fakta #RäddaRåstasjön

Förstår att Alliansen går i spinn nu, då det framkommit att rörelsen tydligen gjort lite fastighetsaffärer. Det måste kännas skönt att det produceras så mycket skadeglädje – fast det hade varit bättre ni gjort något vettigt i stället.

Men Malin och ni andra, att nätverket skulle vara upprörda nu pga av potentiellt stöd är inte korrekt. Upprördheten består i att man vill göra affärer runt Råstasjön och tjäna mammon. Om man läser det som nätverket skrivit så har det hela tiden varit klart att sossarna hela tiden sagt att de går emot byggande på strandskyddat område, vilket även nätverket kritiserat. Så varför inte slå ihop stödet för naturen, Alliansens icke byggande i gröna kilen, och sossarnas strandskydd. Så lägger vi på de andra parternas krav på att hela naturen runt Råstasjön ska skyddas.

Det är dags för Solna att sansa sig runt allt byggande, något måste ju vara fel då det mesta överklagas då kommunen i allt lägger sig platt för byggföretag.

Så ni politiker som är aktiva, hoppas ni vet bättre vad nätverket står för, och vi har snart 20 000 underskrifter som stöder oss. Råstasjön måste skyddas och bevaras till eftervärlden.

malin_appelgren

2 tankar kring ”Även om man är fd politiker – läs på lite fakta #RäddaRåstasjön

 1. Maria Thiessen

  Nej Malin Appelgren, vi i nätverket Rädda Råstasjön har inte känt att vi har haft stöd från S. Snarare har vi upplevt en synnerligen vacklande hållning från deras sida, när det gäller byggplanerna runt Råstasjön. Och nu börjar vi begripa varför.

  1. Ingela Runsten

   Maria!
   Ett bättre och tydligare svar kunde du inte ha skrivit till Malin Appelgren.
   Mycket beklagligt att nätverket Rädda Råstasjön känt att de inte haft stöd från s. Nu vet vi varför de vacklat när det gäller byggplanerna.
   Synd att de inte respektera WWF.s åsikt om att bevara Pärlan Råstasjön.
   Är det bara pengar som ska få styra alla beslut kring Råstasjön!!!!!!

Kommentarer är stängda.