Hur sköts vårt naturreservat egentligen

Det finns odlingslådor som väl var tänkta att förgylla reservatet samt ge intresserade personer möjlighet att få en liten jordlott att odla på. Men vad är det som odlas egentligen.

Tänk om vår kommun kunde underhålla reservatet och ordna till det som förstördes redan då PEABs byggbodar kom upp, i stället för att hitta på nya saker att göra.

Så här kommer ett par bilder från idag på morgonen, trevligt att se en så pigg hare.

Njuter av skuggan och färskt gräs
Är det någon som vet vad det är som odlas här
Det trampas på vårt naturreservat

En tanke kring ”Hur sköts vårt naturreservat egentligen

  1. Sussie

    Är det någon som vet varför men öht tänkte att det skulle vara odlingslådor just vid ett naturreservat? De som vill ha en låda at odla i vill knappast ha den utan att det finns något som helst övrigt sammanhang omkring. Om jag skulle odla sole jag ju ha det antingen nära där jag bor och/eller liksom ombonat omkring. Vackert naturreservat räcker inte. Det måste finnas utrymme för att sköta sig ner och njuta och känna att lådan kanske får vara ifred för marodlrer.

    Man ställer ut lådor och tror att folk ska ta risken att odla där det går förbi fulla fotbolkssupporters. (ursäkta ev fördom, men hur tänkte man? Det undrade jag från början. Nu har han dålig koll, jag bor inte i Solna men på gränsen. Jag har undrat så mycket över dessa lådor.)

Kommentarer är stängda.