21 maj kan Råstasjöns öde beseglas #RäddaRåstasjön

Trots snart 20 000 namnunderskrifter, trots 550 yttranden på detaljplanen rusar Alliansen vidare. Vi kan också notera att man varit snabb att påbörja arbete vid Rödingarna igen, trots att bygglovet återkallats.

Är det politiker med förakt för sina medborgare vi vill ha, är det politiker som ser de lokala företagarna som sina viktigaste uppdragsgivare. Då är ni ute och cyklar gubbar, eller muppar kanske man ska säga.

Rädda Råstasjön uppmärksammar Byggnadsnämndens möte med en manifestation från 17:30 utanför stadshuset. Men då vi enligt vanligtvis välunderrättade källor vet att det flesta partierna kommer ha förmöten från 17-tiden är du mer än välkommen att komma tidigare. Om inte annat än för att häckla de som säljer ut vår natur till PEAB. Du kan se vilka det är på länken här. Det skulle vara intressant att få veta hur många som har någon längre koppling till Solna (och då menar jag inte tio plus år i byggnadsnämnden), utan som har en känsla för kommunen. Kontakta dem gärna i kväll – det är bara att maila eller ringa.

Medlemmar i byggnadsnämnden. Personligen ansvariga för att uttala dödsdomen över Råstasjön.

planerna

En tanke kring ”21 maj kan Råstasjöns öde beseglas #RäddaRåstasjön

 1. Uppvuxen i Råsunda

  Lars-Ove!
  Håller verkligen med dig att det vore mycket intressant att veta hur många som har en längre koppling till Solna.Det gäller att man även har en speciellt känsla för Solna Stad.
  Anders Ekengren skriver om sig själv på sin blogg att han är från Göteborg.
  Vidare skriver han att han är jurist!
  ,

Kommentarer är stängda.